VERZENDINFORMATIE

Hi! Tof dat je geïnteresseerd bent in mijn producten!

Je krijgt de producten thuisbezorgd met Post NL voor 3,95 en bij een bestelling boven 40,- is het verzenden gratis. Producten worden altijd zo snel mogelijk verzonden.

 

Als je in de buurt van Hellendoorn woont kun je de code HELLENDOORN gebruiken, je kunt dan per mail een afspraak maken om de producten op te halen. Op deze manier betaal je geen verzendkosten.

 

Als je alleen maar printables besteld hoef je nooit verzendkosten te betalen, je kunt dan de code ALLEENDOWNLOADS gebruiken en de verzendkosten vervallen tijdens het bestellen. Printables ontvang je meteen in je mail (in de ontvangstbevestiging zit een downloadlink).

RETOURINFORMATIE

Wil je wat retour sturen? Dat kan! Je mag binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden je product retour sturen. Je kunt dit aanvragen door een mailtje te sturen naar hello@vetteconfetti.nl

Je krijgt het geld z.s.m., maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat ik het pakket heb ontvangen teruggestord op de rekening waar ook mee betaald is. De kosten van het retour sturen zijn voor jezelf en jij bent verantwoordelijk voor het pakket tijdens de retourzending. Als het bestelbedrag na verrekening van retouren onder de 40,- uitkomt, komen de verzendkosten van het opsturen van het pakket namens Vette Confetti alsnog voor jouw rekening.

Gepersonaliseerde artikelen en printables kunnen niet retour worden gestuurd.

Wil je nog meer en uitgebreidere informatie over het retour zenden? Kijk dan in de algemene voorwaarden, bij het herroepingsrecht.